9/11, en våldtäkt på människans medvetande och hennes framtid?

Det är idag 12 år sedan två passagerarflygplan, med knappt 20 minuters mellanrum flög in i var sitt torn på World Trade Center tidigt på förmiddagen, i New York.

Det är ovanligt men har hänt förr att flygplan kraschat in i höga byggnader. I detta fall kan man då tänka sig tidiga nyhetsrubriker som "flygplan kraschar av okänd anledning i WTC, många döda". Eller senare "Ytterligare ett passagerarplan har kraschat i det andra tornet" Både de människor som såg planen och nyhetsmedias rapportering blir rimligen kaotiskt, eftersom man inte förstår eller vet varför planen kraschade in i byggnaderna. I det läget hade vi antagligen fått se de första rubrikerna som spekulerade i vad som hänt, men det hade inte rått samstämmighet, utan handlat om spekulationer.

Men bara sekunder eller minuter efter krascherna får världen höra namn som Usama bin Laden och al-Qaida som var helt okända vid den tiden, att det var terrorister som styrt planen in i byggnaderna för att skada USA, och nu råder det plötsligt också samstämmighet i all rapportering.

Och därmed kan ridån gå upp för världens bäst regisserade kriminella teater. Senare förstår vi att minst 3000 människor dör i själva händelserna, och miljoner människor kom att dö och lida under de tolv år som nu gått - i kriget mot terrorn.

Men vad var det som hände? Det finns bara en strikt vetenskapligt genomförd brottsplatsundersökning som ger svaret på frågan. Den är genomförd av Dr Judy Wood och har resulterat i en bok som heter "Where Did the Towers Go?". Boken är på drygt 500 sidor och presenterar oantastliga bevis för vad som hände. Här en artikel på svenska som utgår från den boken.

http://pernordgren.com/artiklar/wtc/911where-did-the-towers-go/