2008-06-02

Den farliga 11 september kulten

En ny religiös rörelse föddes den 11 september 2001. Denna rörelse framföddes av Förenta Staternas regering och består av många medlemmar av den amerikanska och europeiska eliten, politiker, redaktörer för mass och så kallade alternativa media, publicister och akademiker.

Rörelsens förenande tro är legenden om 11 september, nämligen att 19 arabiska terrorister kapade fyra trafikflygplan och flög in dessa trafikflygplan i de kända landmärkena i en självmordsoperation.  Legenden om 11 september består av ett antal utmärkande trossatser.  Här följer tio av de mest efterhängsna trossatserna som förenar kultmedlemmar:

  1.  De tror att 4 unga piloter som älskar pengar, sprit och sex, kunde övertygas att döda sig själva för ett religiöst ändamål.

  2.  De tror att fyra team av fyra till fem personer - ganska småväxta män - kunde betvinga 40 till 80 passagerare utan att använda eldvapen och utan att väcka piloternas misstänksamhet.

  3.  De tror att det är möjligt att betvinga en pilot och andrepilot i deras förarkabin innan någon av dem hinner sända vare sig kapningskod, verbalt SOS, eller väcka besättningens misstänksamhet.

  4.  De tror att en person som knappt kan hantera en en-maskins Cessna kan flyga ett Boeing passagerarflygplan enbart på instrument i mer än en timme i ett främmande land och krascha detta trafikflygplan i en fart av 800 kilometer i timmen (500 mph) in i sidan av en byggnad 6 meter över marken (20 feet).

  5.  De tror att Förenta Staternas huvudstad, Washington, D.C., är oförsvarad gentemot annalkande oidentifierade flygfarkoster.

  6.  De tror att störtande flygfarkoster kan disintegrera utan att lämna några synliga spillror såsom av flygplanskropp, vingar, stjärtparti eller motorer.

  7.  De tror att ett trafikflygplan med 45 passagerare kan störta utan att lämna synliga kroppar och blod.

  8.  De tror att bråte från ett störtande flygplan kan hittas över en mil bort (12.9 km/8 miles).

  9.  De tror att det är möjligt att föranleda en fritt-fall kollaps i en skyskrapa genom att träffa den med ett flygplan (även om skyskrapan var konstruerad att tåla en sådan träff) och att sedan låta den resulterande branden få ned den.

  10. De tror att 19 arabiska terrorister faktiskt steg ombord på de fyra flygmaskiner som störtade den 11 september (9/11).

Religiösa rörelser är i allmänhet fredliga, men detta är inte fallet med 11 september kulten.  Kultens medlemmar kontrollerar massförstörelsevapen och huvuddelen av den publikt tillgängliga informationen kring de ämnen kultens trossystem kretsar kring.  När sådan makt finns samlad i händerna på kultmedlemmar som baserar sina beslut på irrationella och ogrundade trossatser, snarare än på fakta, så är vi alla utsatta för fara.

Medlemmar av kulten, oavsett hur upphöjda deras positioner är i status quo, måste betecknas som galningar.  Det är viktigt att med icke-våldsmetoder med det snaraste ta bort sådana galningar från maktpositioner, för att ge freden och internationell säkerhet en chans.

SLUT

(*) Tack till Barrie Zwicker och David Ray Griffin för kritiska kommentarer.
http://www.aldeilis.net/english/index.php?option=com_content&task=view&id=2408&Itemid=107

Elias Davidsson -- aldeilis.net 29 maj 2008
översättning Leif Erlingsson med författarens godkännande från
"The Dangerous Cult of 9/11"  http://thetruthseeker.co.uk/print.asp?ID=8694 2008-05-30.

Leif ErlingssonKommentarer:


Sv:Den farliga 11 september kulten

Patrioter ställer frågor om 9/11

Oavsett om det är riktigt eller ej att beskriva dem som försvarar den officiella konspirationsteorin om 19 unga arabiska terrorister bakom de hemska dåden september 2001 som en kult eller en religiös rörelse, är det viktigt att en offentlig debatt i frågan äger rum. I sju år har mainstreammedian förbjudit en sådan debatt och förlöjligat alla som kräver svar på den myriad av obesvarade frågor vad gäller attackerna och deras konsekvenser, både före, under och efter skeendet.

Frågan gäller vilken sorts samhälle vi vill leva i, ett samhälle som bygger på förnuft och solidaritet eller ett som bygger på lögner och förtryck. I USA har miljoner människor vaknat till och organiserat sig i en historisk motståndsrörelse som växer för varje dag. Se www.patriotsquestion911.com där över 1000 militärer, avhoppade CIA och FBI agenter, ingenjörer och arkitekter, piloter, professor, jurister, brandkårspersonal och politiker mfl har lagt ut sina frågor till Bushadministrationen. Är alla dessa 1000 + karriärmänniskor konspirationsidioter? Det har jag svårt att tro. Det tar mycket mod att gå ut offentligt med detta. Därför är de flesta av dem "retired", pensionerade. Den som befinner sig mitt i karriären vågar inte ta ställning, även om man misstänker ofog. Det är förståeligt. Men snälla, ni som driver MSM-desinformationen, ni kan åtminstone låta dem som vågar få säga sin mening. Det har man redan gjort i våra skandinaviska grannländer. Vad väntar Sverige på? I annat fall kommer vår demokrati att urholkas och ord som yttrandefrihet betyda motsatsen. Läs Orwells 1984 igen i hängmattan. Ni kanske får nya impulser inför hösten. Och så håll utkik efter teologiprofessorn David Ray Griffins kommande bok på svenska "Motsägelser om 11 september: ett öppet brev till kongress och media". Den beräknas ut inom ett par månader.

hb

Sv:Den farliga 11 september kulten

Nej, naturligtvis tror de inte på det här själva, lika lite som L. Ron Hubbard trodde på Kejsar Xenu. Snarare är hörnstenen i deras "religion" att (för)leda sina medmänniskor, ibland genom att få dem att tro på existensen av ett starkt och omedelbart hot mot världen som de känner den, eftersom detta enligt kultens guru, den nazistinfluerade filosofiprofessorn Leo Strauss, är det enda sättet att hålla ihop det moderna samhället. Men frågan är om inte detta är en lögn för mycket. Låt oss hoppas på det.

Artikelförfattaren missade dock en av de mest iögonenfallande lögnerna, nämligen den om att två plan kan få tre stålförstärkta skyskrapor att totalförstöras. Jag syftar då givetvis på WTC 7, som senare under eftermiddagen kollapsade totalt symmetriskt i näranog frifallshastighet. Och såväl under denna byggnad som under WTC 1 och 2 fanns mängder av smält metall flera veckor efter kollapsen. Men simpla naturlagar utgör ju som bekant inga hinder om man vill skapa en ny religion...

Sv:Den farliga 11 september kulten

Kult är absolut det rätta ordet här. För det handlar om sömngångare som låtit sig invaggas i att tro på det som Bush & consortes försökt tuta i oss alla via en hukande global mainstream massmedia.

Men nej - vi som är vakna och kritiska - vi fattar att det finns massvis med luckor i kultens trosföreställningar. Vi är medvetna om att det omöjligtvis kan ha skett så som kultens överstepräster påstår.

En ny religiös rörelse?

Det sista terrordådet i historien september 911 det är upp till dig !

En ny religiös rörelse?
HM Det är lite svårt att fatta den meningen

De tror att , det skulle väl ha varit
De påstår att… ?

Hade kulten eller rörelsen i fråga haft en sådan tro
då kanske där var någon förlåtelse för denna missgärning

Många har i dag tyvärr förträngd händelserna och köpt nämnda påstående

Men en enkel Sökning på Internet på 911 ger en hel annan bild än den massmediale.
Att jämföra dessa galningar med en religiös rörelse verkar inte rätt
som författaren av artikeln där finns sanna religiöse rörelser so gör u-troligt mycket gott
Och hade det inte varit för dessa goda människor hade värden då set ut ?

Efter en mogen utvärdering av händelserna 911, ser vi ett mönster
som i den mänskliga historien berättar om en hel kulturs undergång
När makt personer tar till falsh-flag operationer som denna för att manipulera hele värdsbefolkningen

Personerna här har all den rikedom som man bara kan behöva tänka sig,
men det är makten
som har blivit passion och då är ordet Galningar ett mycket milt uttryck.

För att fatta alt detta har du en lång undersökning fram för dig .
Och en varning till dig är, att när du först har skaffat dig avancerat kunskap
Om händelserna 911, kan du aldrig gå tillbaka till förträngd händelse tro som den författaren skriver om

Men det är din människa plikt att ha denna kunskap!

Logga in eller bli medlem (Gratis!) för att kunna kommentera artikeln!

– Alla rättigheter tillhör respektive skribent | Ansvarig utgivare: Christian Bolstad  
MediaCreeper Creeper